Een van de bedrijven die gebruik maakt van het oude treinstation is het Kookstation. Medewerkers van het Kookstation geven in het gebouw diverse workshops en kooklessen aan maximaal 90 personen. Mensen kunnen hier hun eigen lunch of diner voorbereiden met behulp van een professionele kok. Het Kookstation biedt divers eten aan: denk aan Hollandse pot, maar ook aan Spaanse tapas. In het bijzijn van je familie en/of vrienden kun je samen met de kok de lekkerste gerechten maken. Dit alles natuurlijk onder het genot van een lekker drankje.

Voor uitgebreide workshops kan er bij het Kookstation in het oude treinstation vanaf minimaal 10 personen iets geregeld worden. Tevens kunt u met een kleinere groep of met twee personen deelnemen aan een andere groep. De workshops duren vier tot vijf uur en kosten gemiddeld 75 euro per persoon.

Het Kookstation in het oude treinstation is naast een plek voor workshops en lekker eten ook een unieke locatie die af te huren is voor een vergadering. Voor of na de vergadering kan er gekookt worden, waardoor men net een beetje pit aan de vergadering kan toevoegen. De gerechten zijn natuurlijk ook om op te eten. Meer informatie en enkele reviews over het Kookstation.

kookstation

Tags: ,

Deel dit