vivesteHet Viveste fonds probeert in Houten inhoud te geven aan wonen en streeft naar een goed woonklimaat voor de inwoners van Houten. Deze stichting heeft niet voor niets het beste voor met het welzijn en het behartigen van de belangen van de burgers van Houten. De samenwerking met de gemeente van Houten wat betreft het oprichting van Station op Wielen is dan ook een logische en verstandige keuze.

Inwoners van Houten kunnen bij het Viveste fonds zelf een aanmelding indienen. Deze melding moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet de aanvraag haalbaar zijn en dus door diverse mensen kunnen worden behartigd. Daarnaast moet het een maatschappelijk belang hebben voor Houten als gemeente. Voor deze aanvragen is er per jaar maar liefst 10.000 euro beschikbaar. Naast Station op Wielen heeft het Viveste fonds al diverse andere belangrijke projecten gefinancierd, onder andere het beach-tennistoernooi in hartje Houten, het opknappen van een schoolplein en het aanleggen van een waterpomp in de wijk de Gaarden.

Naast het fonds heeft Viveste in Houten en omstreken het beheer over ongeveer 5000 woningen. Deze liggen allen in Houten, ’t Goy, ’t Waal, Tull en Schalkwijk.Tags: , , , ,

Share this Post